Forside
Profil
Behandling
Priser
Kontakt
 

 

Profil


Jeg er psykolog og sexolog. Jeg er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet og har en overbygning i sexologi fra universitet i Göteborg. Jeg er 51 år og tidligere uddannet folkeskolelærer. Jeg arbejdede som lærer i Dragør kommune i en kort årrække, inden jeg påbegyndte mit psykologistudium.

I min praksis møder jeg alle slags mennesker med hver deres problemstilling. Jeg har gennem mit arbejde samt kurser opnået en særlig ekspertise indenfor områderne seksuelle overgreb, pædofili og prostitution. Derudover har seksuelle problemstillinger som manglende lyst, pornoafhængighed, seksuelle dysfunktioner samt parforholdsproblematikker min store interesse.

Jeg holder åbent i min praksis 3 dage om ugen og afholder derudover en del kurser i sexologi og parterapi.

 

Min målgruppe er store børn, unge, voksne samt par. De fleste henvendelser kommer fra privatpersoner, der ønsker professionel hjælp til løsning af deres problemer. Men også socialforvaltninger, læger og andet behandlingspersonale henviser til klinikken.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, Dansk Forening for Klinisk Sexologi samt Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer.

Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse samt supervision for at udbygge min faglige ekspertise.